Gizlilik Politikası

AGM Special Makina Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. olarak ürün ve hizmetlerimizden faydalanan kişiler dâhil, Şirket ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine önem vermekteyiz. Söz konusu kişisel veriler, müşterilerimiz tarafından internet sitemize girildiğinde, genel kişisel olmayan bilgiler (kullanılan internet tarayıcısı, ziyaret sayısı, sitede harcanan ortalama süre, görüntülenen sayfalar vb.) olarak kaydedilmektedir. Bu kapsamda tarafımıza sunulan kişisel veriler (otomatik olarak kaydedilen-kişisel olmayan bilgiler), siparişlerin tamamlanması, ürünler, servisler, kampanyalar ve promosyonlarla ilgili müşterilerimize bilgi verilmesi, alışveriş tercihlerinin daha iyi analiz edilmesi ve müşterilerimizin beklentilerine yönelik istatistiksel analizler yapılabilmesi amaçlarıyla kullanılmaktadır.

Müşterilerimizin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın kişisel verilerin üçüncü şahıslarla paylaşılması, faaliyet dışı bir nedenle ticari amaçlara konu olacak şekilde kullanılması veyahut da satılması mümkün değildir. Müşterilerimizin bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince şirketimizin resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda sadece resmi makamlara açıklanabilecektir.

Bu gizlilik bildiriminde zaman zaman güncellemeler yapılmaktadır. Güncelleme yapıldıktan sonra güncelleme tarihi değiştirilmektedir. Müşterilerimizin bu hizmeti sürekli şekilde kullanmaları, bu gizlilik politikasını ve yapılabilecek güncelleştirmeleri kabul ettikleri anlamına gelir.

AGM SPECİAL MAKİNA SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ